Lifeline Entertainment

Vår affärsidé är att på den Skandinaviska marknaden skapa starka scenproduktioner inom musik, teater, komik och event. Genom en nära förtrolig relation med våra artister och samarbetspartners, skapar vi starka och uppskattade publikupplevelser.

Kontakta oss

Vår vision

Vår vision är att Lifeline ska vara ett av Sveriges ledande produktionsbolag inom konsert- och teaterområdet. Vår framgång baseras på vår förmåga att sätta ihop rätt team för bemanning av våra olika produktioner, men också att ge våra klienter full service och kunskap för att leverera de bästa produktionerna. Vi tror på starka upplevelser och att professionellt genomförda produktioner attraherar såväl nya artister som nya konsumenter och målgrupper. Genom detta sätt att arbeta ska vi stärka artistens varumärke inom området upplevelse.

“Med ovanstånde arbetssätt skapar vi fortsatt framgång för bolaget och konkurrensfördelar på marknaden, vilka stärker oss inom områdena casting, finansiering och marknad/biljettförsäljning.”

200+
unika produktioner
3 000+
spelade föreställningar
1 700 000+
biljetter sålda
270 000+
spelade minuter

Bolaget

Lifeline grundades i början av 1997, då med fokus på management- och studioverksamhet. 2009 var året då vi bestämde oss för att förändra Sveriges livescener med fokus på nytänkande, kreativa och personliga shower. Med mycket hjärta, lång erfarenhet i branschen och medarbetare som alltid ger det lilla extra, har Lifeline skapat en plats där såväl skådespelare, komiker, poddstjärnor och några av Sveriges mest älskade artister kan skapa morgondagens upplevelser på Sveriges livescener.

Varje projekt och klient är unik för oss. Tillsammans med våra engagerade medarbetare brinner vi för magin i den upplevelse vi bygger från första mötet till färdig föreställning. Vi har genom flera årtionden med passion skapat det vi idag kallar Lifeline. Vi drivs av ett personligt engagemang till våra projekt, klienter och till nya innovativa föreställningar.

Lifeline Entertainment är även med och producerar Så Mycket Orsa i Folkets park Skeer.

Vi på Lifeline

Michael Henriksson

VD & Producent

Lasse Karlsson

Producent & Manager

Gustaf Forsman

Biljettansvarig