Bo Sundström

Bo Sundström

Musik

I över 25 år har Bosse med Bo Kaspers Orkester och deras unika sound blivit ett av Sveriges mest uppskattade liveband och med över en miljon sålda album och fem listettor på den svenska albumlistan räknas dom till de absolut största namnen på den svenska musikscenen i modern tid. Bo Kaspers Orkester har precis avslutat den hyllade scenföreställningen “Allt ljus på oss” som spelat för fulla hus på Rondo i Göteborg, Cirkus i Stockholm samt på storslagen arenaturné 2018-2022. Sommaren 2018 var Bo Kaspers det band som blev utvalda att leda Allsångstimmen på Skansen som då slog publikrekord.

Bo Sundström har spelat in en skiva där han gör egna svenska tolkningar på några utvalda sånger ur den amerikanska jazzrepertoaren. Skivan som fått namnet ”Mitt dumma jag” är inspelad på klassiska Atlantstudion i Stockholm och släpptes den 25:e januari 2018 och fick strålande recensioner.

Bo Sundström blev 2018 års pristagare till det prestigefyllda Evert Taubestipendiet med motiveringen: “Vår pristagare har en förmåga att fånga det lilla ögonblicket, det till synes triviala och göra det till stor poesi. Livsöden likväl som små detaljer fångas i väl avvägda strofer, ofta med finurliga ordvändningar”.

Läs mer om showen Bo Sundström
Agent: Michael Henriksson
michael.henriksson@lifeline.se
Bokning: Pelle Berglund
pelle.berglund@lifeline.se
Video
Bo Sundström pressbild. Foto: Carl Thorborg

Kommande evenemang

Esters Café, Långserud
16 juni 2023 - 19.00