Jonas Gardell

Jonas Gardell

Humor / Show

Jonas Gardell, en av Skandinaviens mest framstående och älskade kulturpersonligheter, har under årtionden inspirerat och berört.

Sedan sin debut år 1985 har han skapat en mängd mästerliga verk – från gripande romaner och tankeväckande tv- och filmmanus till minnesvärda scenframträdanden och känslosamma sångtexter.

År 1986 banade han väg för sin lysande scenkarriär med ”Good Night Mr Moon.” Sedan dess har hans hyllade framträdanden varit en källa till skratt och eftertanke med hyllade föreställningar som ”Mitt enda liv,”, ”30 år tillsammans,” och ”Queen of f*ck*ng everything”.

Som pionjär var Jonas Gardell den första ståupp-komikern i Sverige att fylla arenor runt om i landet, och 1993 skapade han i smyg en show på en av Stockholms klassiska privatteatrar Intiman och passade på att fylla 30. ”Nu har det gått 30 år till. Fyller 60 i höst. Jag är en annan nu. Så jag gör en show om när saker inte blir som man har tänkt sig. Om kärleken och smärtan och åldrandet och allt det fantastiskt roliga och löjliga och underbara med att få finnas en stund på jorden. ”, säger Jonas.

”Man får inte leva om sitt liv. Det är det som är själva grejen.” har premiär torsdag 21 september 2023 på Intiman i Stockholm och åker under hösten även ut på en mini-turné.

Läs mer om showen Man får inte leva om sitt liv. Det är det som är själva grejen!
Agent: Michael Henriksson
michael.henriksson@lifeline.se
Bokning: Pelle Berglund
pelle.berglund@lifeline.se
Jonas Gardell

Kommande evenemang

Västerås Konserthus, Västerås
04 november 2023 - 19.00