Köp biljett

Bo Kaspers Orkester – In Concert

Musik / Show

I det nya formatet ”Bo Kaspers Orkester – In Concert” intar Nordens största liveband i vår konserthusen runt om i Sverige. En föreställning som spänner brett över deras succéfyllda i dag drygt 30-åriga karriär.

Med ständig lekfullhet har gruppen vandrat mellan jazz, funk, pop, visa och soul, med en precision som förfört inte bara på hemmaplan. Även i Norge, Danmark och Finland har gruppen länge sålt ut krogscener, konserthus och avslutat festivaler med livsglad allsång. En miljon sålda album och fem listettor på den svenska albumlistan är andra bevis på uppskattningen. Senast i slutet av 2022 sågs bandet i spännande musikmöten i Sveriges Televisions ”På spåret”, följt av en hyllad julplatta och en utsåld julturné med 16-mannaorkester.

Nu tar man ett steg till, med de möjligheter som ges av att använda en fast scen under en längre tid. Under krogshowerna, men även under flertalet turnéer, har gruppen och produktionsbolaget Lifeline Entertainment satsat på ambitiösa scen- och ljusproduktioner.

På Sverigeturnén spetsas detta för att ytterligare lyfta klassiker, tolkningar och nyskrivet med ett band som inte sällan kallas ”Sveriges bästa liveband” och av Jan Gradvall i Dagens industri häromåret beskrevs: ”soul i världsklass”.

Bo Kaspers Orkester – In Concert har turnépremiär på Lorensbergsteatern 25 januari 2024.

Läs mer om Bo Kaspers Orkester
Producent: Michael Henriksson
Producent: Lasse Karlsson
Biljettansvarig: Gustaf Forsman
gustaf.forsman@lifeline.se
Marknadschef: Cathrin Wentzel
cathrin.wentzel@lifeline.se
PR: Rebecca Foss
rebecca@assefa.se
Läs mer