Köp biljett

Martin Stenmarck Lirar Elvis

Konsert / Musik

Martin Stenmarck lirar Elvis är en fartfylld konsertupplevelse där hyllningen till den legendariske Elvis Presley och spelglädjen är i fokus. Efter framgången med förra höstens turné återvänder Martin Stenmarck till utvalda städer under hösten 2024.

Elvis Presley, en av musikvärldens största legender, har alltid varit en stor inspirationskälla för Martin.  Under dessa kvällar kommer Martin att tolka Elvis minnesvärda låtar med sitt eget musikaliska uttryck, ackompanjerad av sitt fantastiska liveband.

  • ”Att få ge liv till Elvis Presleys odödliga låtar, energi och historier är något jag velat göra länge. Jag är inte intresserad av att imitera Elvis, men att tolka hans musik på mitt eget sätt är bland det roligaste jag gjort musikaliskt. Jag ser verkligen fram emot att möta publiken snart igen!”, hälsar Martin.

Martin Stenmarck är en av våra mest omtyckta artister i Sverige. Från hårdrockens drömmar i pojkrummet i Örebro till Grammisvinster, Melodifestivalseger och hyllade föreställningar har Martin Stenmarck alltid hållit scenen nära sitt hjärta.

Missa inte att uppleva Martin Stenmarck på ett helt nytt sätt när han bjuder in publiken på en musikalisk resa som är fylld av minnen och musik och där hitsen talar sitt självklara språk.

Läs mer om Martin Stenmarck
Producent: Lasse Karlsson
lasse.karlsson@lifeline.se
Biljettansvarig: Gustaf Forsman
gustaf.forsman@lifeline.se
Marknad: Cathrin Wentzel
cathrin.wentzel@lifeline.se
Projektledare: Moa Söderlöf
moa.soderlof@lifeline.se
Läs mer

Kommande evenemang

Datum
Rensa
Filtrera & sök
Stad
Rensa
Filtrera & sök
Malmö, Nöjesteatern
07 december 2024 - 19.30
Göteborg, Lorensbergsteatern
11 december 2024 - 19.30
Stockholm, Nya Cirkus
19 december 2024 - 19.00