Köp biljett

Brynolf & Ljung – Stalker

Humor / Show

Efter de två tidigare utsålda turnéerna ”Hokus Pokus motherf*ckers” och ”Cirkeln” är Brynolf & Ljung äntligen tillbaka med en helt ny liveshow. I ”Stalker” tar de sig längre in i publikens medvetande än någonsin tidigare! Med hjälp av fingerfärdighet, illusioner och psykologi flyttas gränsen för vad som är möjligt och vad som borde vara omöjligt. Tillsammans med stjärnregissören Edward af Sillén, tar Brynolf & Ljung i sin nya föreställning med publiken på en upplevelse där ingen sitter helt säker. Hur långt är vi människor beredda att gå i jakten på att bli sedda? I dagens övervakningssamhälle är alla stalkade och alla har blivit stalkers. Följ Brynolf & Ljung. De följer redan dig.

Som Sveriges främsta magiker har Brynolf & Ljung i ett decennium bjudit på humorladdade framträdanden som fått oss att både tappa hakan och ifrågasätta fysikens lagar. ”Stalker” blir deras första nya liveshow på 3 år och en efterlängtad återförening med publiken.

Föreställningen har premiär på Rival i Stockholm den 18 november. Efter årsskiftet åker Brynolf & Ljung på turné för att bjuda hela Sverige på förstklassig, skruvad och häpnadsväckande magiunderhållning.

Föreställningslängd: ca 80 minuter utan paus

Läs mer om Brynolf & Ljung
Producent: Michael Henriksson
michael.henriksson@lifeline.se
Producent: Lasse Karlsson
lasse.karlsson@lifeline.se
Biljetter: Gustaf Forsman
gustaf.forsman@lifeline.se
Projektledare: Sara Huss
sara.huss@lifeline.se
Marknad: Dessi Hietala
dessi.hietala@lifeline.se
Läs mer
Video