Köp biljett

Özz & Måns – Världens historia

Humor / Show

Spelades 2018-2022.

Sveriges roligaste historielektion blev ”världens” roligaste!

 

Sveriges mest dynamiska och underhållande komiker-duo Özz Nûjen och Måns Möller bjöd med oss på en ny resa bakåt i tiden. Efter att närmare 80 000 personer vallfärdat till konserthus och teatrar genom vårt avlånga land för att skratta sig igenom ”Sveriges Historia – den nakna sanningen” återkom Özz Nûjen och Måns Möller med föreställningen ”Världens historia – den osminkade sanningen”!

 

En 90-minuters standupshow där publiken både fick skratta läppen av sig och lära sig en hel del om mänsklighetens historia och kanske även lite om sig själv. Vi fick se och höra både väntade och oväntade historier om oss och vår värld, till exempel varför det för första gången i världshistorien dör fler människor av fetma än av svält.

 

Med sin unika, smarta och populära humor och dialog som verktyg tog Måns och Özz med publiken på en resa genom vår världshistoria.

 

”90 minuters oavbrutet skratt” – Aftonbladet

”Özz Nûjen & Måns Möller lotsar oss genom världshistorien i ett hejdlöst tempo där det bombastiska och triviala blandas med härlig respektlöshet.” – GP
”Energi och utstrålning lika galet älskansvärd som alltid.” – SVD
”Idén är ju lysande och välskriven.” – DN

 

Läs mer om Özz Nûjen & Måns Möller
Producent: Lasse Karlsson
lasse.karlsson@lifeline.se
PR: Helene Wigren
helene.wigren@prbeyond.se
Läs mer
Video