Köp biljett

Bo Kaspers Orkester 23:55 – Hjärtat håller takten

Musik / Show

23:55 – Hjärtat håller takten är en konsert med nyskrivna verk från ”23:55” varvat med älskade klassiker ur bandets gedigna repertoar.

23:55 är vårt tolfte album och är en samling låtar som det tagit nästan tre decennier att åstadkomma. En renodlad soulplatta. Vi har varit där tidigare – soulen ligger i vårt DNA – men det känns som om vi först nu mognat spel, röst och textmässigt för att göra den fullt ut. Förebilderna har varit givna. Nu-soul med oändligt arbete framför en dator lämnar vi med varm hand över till våra yngre kollegor. Vi har skrivit låtarna, repat dom, testat dom ute för att sedan spela in dom under några få dagar i studio.

Skivan 23:55 bör med fördel lyssnas på just lite senare på kvällen. Gärna på hög volym. Om grannarna klagar – hälsa från oss.”

Bo Kaspers Orkester har under sina 28 år varit ett storsäljande band och uppnått flertal topplisteplaceringar. De är ett av Sveriges mest älskade liveband, vilket inte minst bevisades under 2017-2018 med deras hyllade scenföreställning ”Allt ljus på oss” och en storslagen arenaturné hösten 2018.

Läs mer om Bo Kaspers Orkester
Producent: Michael Henriksson
michael.henriksson@lifeline.se
Biljetter: Gustaf Forsman
gustaf.forsman@lifeline.se
Marknad: Dessi Hietala
dessi.hietala@lifeline.se
Läs mer
Video