Köp biljett

Bo Kaspers Orkester Vinterkonsert 2024

Konsert / Musik

Bo Kaspers Orkester, ett av Nordens mest hyllade liveband, bjuder på vinterkonsert under hela hösten 2024. Det blir en kväll fylld med extra allt, där bandet ackompanjeras av en imponerande stråkensemble. Efter framgången år 2022, då bandet spelade för fullsatta salonger med sin hyllade konsert som bygger på julskivan ”I denna mörka vintertid”, är förväntningarna höga inför årets vinterkonsert.

  • Snart är det mörkt och kallt igen,  men… välkomna in i värmen där tid ges för tankar om vad just dessa veckor på året betyder. Glädjen av att få träffa släkt och vänner. Eller saknaden av dem. Alla de ljus och förhoppningar som tänds för att det ska bli bra. Och ”att far är hyfsat nykter” som vi sjunger i ”Önska dig en stilla natt, säger Bo Sundström.

Bo Kaspers Orkester, ett av Nordens mest hyllade liveband, består av sångaren och gitarristen Bo Sundström, basisten Michael Malmgren, trummisen Fredrik Dahl samt Mats Schubert på piano, klaviatur och gitarr. Missa inte denna unika vinterafton där musiken tar dig med på en resa fylld av värme och inlevelse. Bo Kaspers Orkester Vinterkonsert spelar hela hösten i Stockholm på Hotel Rival med start 28 november, men innan dess görs ett fåtal exklusiva stopp i Köpenhamn, Oslo och Helsingfors.

Konserten är 2 timmar utan paus.

Biljetterna bokas på bokaspersorkestershow.se samt hos respektive arrangör i Norden.

Läs mer om Bo Kaspers Orkester Vinterkonsert 2024
Producent Michael Henriksson
Producent Lasse Karlsson
Projektledare Kristin Carlén
kristin.carlen@lifeline.se
Marknadschef Cathrin Wentzel
cathrin.wentzel@lifeline.se
Biljettansvarig Gustaf Forsman
gustaf.forsman@lifeline.se
Läs mer

Kommande evenemang

Datum
Rensa
Filtrera & sök
Stad
Rensa
Filtrera & sök
Köpenhamn, DR Huset
17 november 2024 - 20.00
Oslo, Oslo Konserthus
20 november 2024 - 20.00
Helsingfors, Kulttuuritalo
23 november 2024 - 15.30
Helsingfors, Kulttuuritalo
23 november 2024 - 20.00