Brynolf & Ljung Stalker
Köp biljett

Brynolf & Ljung – STALKER World Stages Off-Broadway

Show

De svenska trollkarlarna Peter Brynolf och Jonas Ljung var bland de första någonsin att lyckas lura legendariska Penn & Teller i första säsongen av programmet ”Penn & Teller: Fool Us!”. Nu producerar Penn & Teller Brynolf & Ljungs New York-debut: ”Stalker”. Premiär 1 april på New World Stages – ett stenkast från Times Square i New York. 

Med regi av succéregissören Edward Af Sillén har ”Stalker” premiär den 1 april på New World Stages – ett stenkast från Times Square i New York. 

”Vid vårt första möte i TV studion med Brynolf & Ljung fick de oss att häpna från första andetaget med sin magi, vi är verkligen entusiastiska över att vara en del av produktionsteamet för denna fängslande föreställning”, säger Penn & Teller.

I föreställningen ”Stalker” tar Brynolf & Ljung sig längre in i publikens medvetande än någonsin tidigare. Med hjälp av fingerfärdighet, illusioner och psykologi flyttas gränsen för vad som är möjligt och vad som borde vara omöjligt. Tillsammans med stjärnregissören Edward af Sillén tar Brynolf & Ljung i sin nya föreställning med publiken på en upplevelse där ingen sitter helt säker. Hur långt är vi människor beredda att gå i jakten på att bli sedda? I dagens övervakningssamhälle är alla stalkade och alla har blivit stalkers. Följ Brynolf & Ljung. De följer redan dig.

Är du i New York så är du varmt välkommen att se föreställningen på Broadway!  Köp biljetter till Stalker New York här!

Läs mer om Brynolf & Ljung
Läs mer